Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 14:59

Τακτική στον Πανναξιακό | Βάσος «Απίστευτα καλά».

Η αγωνιστική απραξία των 20 ημερών του Πανναξιακού δίνει την ευκαιρία στον τεχνικό των "Ναξιωτών" Γιώργο Βλαστό να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στα τρωτά σημεία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής, καθώς είναι γνωστή η σημασία που δίνει στη σωστή αγωνιστική λειτουργία. Πάντως οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή, όπου και θα πάρουν ρεπό.

Η ασφάλεια πρωτεύει

Στα αρνητικά για τον Πανναξιακό η μη πραγματοποίηση κάποιου φιλικού μέσα στο κενό 20ήμερο, το οποίο όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, άλλους θα ωφελήσει και σε άλλους θα κάνει κακό: «Σίγουρα ωφελημένες είναι η ομάδες που έχουν κάποιους τραυματισμούς, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν. Όσον αφορά τις υπόλοιπες νομίζω ότι αν και εφόσον είχαν μπει σε κανονικούς ρυθμούς, η διακοπή του κάνει κακό».

Ο Γιώργος Βλαστός πάντως θεωρεί θετικό στο να υπάρχουν γήπεδα που πληρούν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση αγώνων Γ΄Εθνικής: «Προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Π.χ. είναι απαραίτητο να υπάρχει πρόσβαση ασθενοφόρου σε περίπτωση ανάγκης, επίσης τόσο οι φίλαθλοι, όσο και οι αποστολές των ομάδων πρέπει να απολαμβάνουν των στοιχειωδών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας».

Όλα τέλεια

Ο Κώστας Βάσος απέχει τις τελευταίες δύο ημέρες από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω ενοχλήσεων. Φυσικά αυτό δεν εμποδίζει τον ταλαντούχο μέσο να δίνει το παρών στο γήπεδο, παρακολουθώντας την εξέλιξη της προπόνησης, μιας και ο ίδιος, αν και νέος στην ομάδα δηλώνει ήδη δεμένος με αυτήν: «Περνάω καλά στην ομάδα το κλίμα είναι απίστευτο, όλοι οι παίκτες είμαστε μια γροθιά. Πραγματικά μπράβο που εδώ στη Νάξο έχουν πετύχει κάτι τέτοιο. Οι διοίκηση έχει φροντίσει να μη μας απασχολεί σχεδόν κανένα πρόβλημα και αυτό μας κάνει να είμαστε αφιερωμένοι στη δουλειά μας. Φυσικά πολλά οφείλονται και στον προπονητή μας, του οποίου η νοοτροπία και οι γνώσεις είναι επίσης απίστευτες και όλο αυτό μεταλαμπαδεύεται σε εμάς».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares